Direktlänk till inlägg 17 januari 2015
300 g torsk och lax
1 stor gullök
1 vitlöksklyfta
2 msk smör
1 burk körsbärstomater
5 dl fiskbuljong (tärning + vatten)
1 dl vitt vin
1 tsk timjan
150 g skalade räkor
1 dl vispgrädde
finhackad dill
Skala löken och fräs den i smöret.Tillsätt tomater, buljong (vin) och timjan. Låt sjuda i ca 15 minuter.
Lägg ner fiskfiléerna skurna i små bitar i soppan. Sjud ytterligare i ca 5 minuter. Skala räkorna och lägg dem i soppan.
Vispa grädden till hårt skum och rör försiktigt ner den. Hetta upp soppan och strö finhackad dill över.
Smaklig spis
Puss och kram
Tycker inte att bloggplatsen uppfyller mina önska mål och flera gånger mailat för att få hjälp men inget svar så nu byter jag bloggplats. www.emmyhedman.wordpress.com ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
||||
|