Direktlänk till inlägg 5 januari 2015
4 per
800 g lax
1 ägg
2 äggulor
Saft från 1/2 lime
Salt
Peppar
Skär laxen i små små bitar, blanda ner allt i en skål. Låt gärna stå ett tag.
Stek i rikligt med olja.
Limesås
2 dl turkisk yoghurt
1 dl lättkvarg
1 lime
Örtsalt
Blanda yoghurt och kvargen med rivet skal från en tvättat lime. Pressa ner saften från halva limen. Ha lite örtsalt. Låt den gärna stå och dra en timme.
Servera med broccolimos.
Smaklig spis
Tycker inte att bloggplatsen uppfyller mina önska mål och flera gånger mailat för att få hjälp men inget svar så nu byter jag bloggplats. www.emmyhedman.wordpress.com ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | 4 |
||||||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
11 | |||
12 | 13 | 14 |
15 |
16 |
17 | 18 | |||
19 |
20 |
21 |
22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
||||
|