Direktlänk till inlägg 19 januari 2014
Botten
125 gram mandelmjöl
125 gram hasselnötsmjöl
100 gram smör, smält
1 st ägg
1 msk kanel
0,5 dl sukrin
Fyllning 1
300 gram philadelphiaost
200 gram blåbär, frysta
1dl sukrin/sötströ
3 ägg
Fyllning 2
1 dl crème fraiche
1 dl kesella, 10%
2 st lime, skalet
0,5 dl sukrin/sötströ
Tillagning
1. Sätt ugnen på 175°C.
2. Blanda ingredienserna till bottnen.
3. Bred ut smeten i en pajform med avtagbar kant med bakplåtspapper i botten.
4. Förgrädda bottnen i 10 minuter. Ta ut den och låt svalna.
5. Lägg alla ingredienser till fyllning 1 i en matberedare och mixa till en jämn smet.
6. Fördela smeten över bottnen och grädda i 30 minuter.
7. Rör ihop ingredienserna till fyllning 2 och bred smeten över kakan.
8. Grädda i ytterligare 10 minuter.
9. Låt cheesecaken svalna och garnera med blåbär och limeskivor
Tycker inte att bloggplatsen uppfyller mina önska mål och flera gånger mailat för att få hjälp men inget svar så nu byter jag bloggplats. www.emmyhedman.wordpress.com ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 | 11 | 12 | |||
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | |||
20 |
21 | 22 | 23 |
24 |
25 | 26 | |||
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||||
|